Категорија: Актуелно

Реакција на Братството при манастирот “ Свети 40 Севастиски Маченици“ на текстот на Ана Василевска  – “Црквата да искулира, и таа е именка од женски род, а сексот е од Бога даден“

Реакција на Братството при манастирот „Св. 40 Севастиски Маченици“ с. Банско, Струмица на текстот...

Прочитај повеќе
Loading