В вторник, на 6 септември 2022 година во 20 часот во Центарот за култура „Антон Панов“ во Струмица целовечерен концерт ќе има пијанистката Даница Стојанова.

Цената на билетот е 150 денари, а сите собрани средства ќе бидат наменети за изградба на Соборниот храм „Успение на Пресвета Богородица“ во Струмица.