Ознака: Архиепископ Јован Шаховској

Злобната волја на навредата

Експлоатацијата на ближниот може и да не е поврзана со некакви лични чувства на непријателство. Таа, барајќи лична, партиска или државна придобивка, едноставно може да биде морална бесчувствителност.

Прочитај повеќе
Loading