Ознака: Верата

Верата ја поместува планината на гревот

Само оној што верува, според Светото евангелие, со својот добар дејствителен живот, искорнувајќи ја од себе својата дотогашна приврзаност кон непостојаните и изменливи земни работи, ќе може да ја помрдне планината на гревот

Прочитај повеќе
Loading