Ознака: вистината

Незнаењето на вистината

Ако богатството и целосното насладување од него ги сметаш само за преодни убавини, кои бргу поминуваат, и ако знаеш дека богоугодниот и добродетелниот живот е подобар дури и од најголемото богатство,

Прочитај повеќе
Loading