Митрополит Струмички Наум: НЕДЕЛА НА ПРОСТУВАЊЕТО (14.03.2021)

Читајќи го денешното евангелско четиво, гледаме дека Богочовекот Христос во него нè поучува како...

Прочитај повеќе