Ознака: Достоевски

Сонот на Раскољников

Како на светот да му е судено да стане жртва на некоја страшна, нечуена и невидена чума, која доаѓаше кон Европа од темните длабини на Азија. Сите мораа да пропаднат, освен еден мал број на избрани.

Прочитај повеќе
Loading