Ознака: Живот

Човекот е создаден за живот вечен

„Род еден си заминува, и род друг доаѓа“ (Проп. 1,4). Сонцето изгрева и заоѓа. Времето незадржливо лета. Вековите доаѓаат, заминуваат, и со своите тешки стапки потонуваат во мрачните далечини на минатото.

Прочитај повеќе
Loading