Отец Пимен: Со оптимизам ја дочекуваме секоја нова, но со разочараност ја испраќаме секоја стара

Отец Пимен, невообичениот Владика на МПЦ-ОА, како што многумина го оценуваат и годинава што измина...

Прочитај повеќе