Ознака: откровение

Кој е достоен да ја отвори книгата и да ги скрши нејзините печати?

Потоа погледнав, и ете, врата отворена на небото, и поранешниот глас, што го бев чул како од труба, кој зборуваше со мене, рече: „Искачи се овде и ќе ти покажам што треба да стане потоа!“

Прочитај повеќе
Loading