Ознака: подвиг

Ако си паднал, стани!

Преку покајанието, секогаш можеме да поставиме нов почеток. Напишано е: „ако си паднал, стани“ (сп. Изрек. 24, 16). И ако повторно паднеш – повторно стани, и што и да се случи, нималку не очајувај за своето спасение.

Прочитај повеќе
Loading