Ознака: Преподобен Исаија Отшелник

Сè додека не дојде времето за жетва

А што имаме да кажеме ние несреќните, кои ја сакаме славата на овој свет, кои не знаеме како да се бориме, кои брзаме кон одморот, кои не ја познаваме Божјата трпеливост, бидејќи Он ќе го остави плевелот да расте заедно со пченицата, сè додека не дојде времето за жетва

Прочитај повеќе
Loading