Ознака: протоереј Александар Шмеман

Љубовта и верноста блеснаа во темнината

На овие жени, Христос не им ги откривал, како на дванаесетте избрани апостоли, тајните на иднината; тие не ја знаеле ниту смислата на Неговата смрт, ниту тајната на претстојната победа – на идното воскресение.

Прочитај повеќе
Loading