Ознака: свети Марко Подвижник

Горчливиот корен на гневот

Сега малку да проговориме и за неразумната страст на гневот, која во време на своето дејствување ја опустошува целата душа, ја доведува во безредие и ја помрачува.

Прочитај повеќе
Loading