„Божји човек“ – филм посветен на св. Нектариј Егински

На голема радост на сите православни христијани ширум светот е веста дека во најскоро време ќе бидат во можност да го погледнат филмот  посветен на св. Нектариј Егински со наслов „Божји човек“.

Прочитај повеќе