Викарен Епископ Јаков Стобиски: ДА ПОГЛЕДНЕМЕ ИСКРЕНО ВО СВОЕТО СРЦЕ (10.03.2019)

Последната подготвителна недела за великата и Света Четириесетница, Црквата ја посветила во...

Прочитај повеќе