ТВОЈАТА БОЛКА ЌЕ СЕ ПРЕТВОРИ ВО РАДОСТ

Зошто си тажен и намуртен кога се движиш по Божјиот пат? Би требало да жалат оние кои ја немаат...

Прочитај повеќе