Ознака: astrologija

Што е астрологија и кои се нејзините корени?

Астрологијата е древно учење, односно псевдонаука која тврди дека ги предвидува настаните на земјата, човечкиот карактер и неговата судбина преку набљудување на sвездите, сонцето, месечината и планетите.

Прочитај повеќе
Loading