Ознака: Cvetnici

Радувај се ќерко Сионска, ете Царот твој доаѓа!

Нашиот Господ Исус Христос, откако ја заврши Својата проповед на земјата, торжествено влезе во царскиот град Ерусалим, во градот за поклонение на вистинскиот Бог, во градот кој по чест и превласт е градот Божји.

Прочитај повеќе
Loading