Ознака: gordost

Две гордости и две смиренија

Како што има две гордости, така има и две смиренија. Првата гордост е кога некој го прекорува својот брат, го осудува и го понижува, како тој да не знае ништо, а себеси се смета за погоре од него.

Прочитај повеќе
Loading