Пофалба за Четиридневниот Лазар

Ете, пред нас настапува светлозарното торжество, предвесникот на Христовото воскресение. Ете, ни засветли светлозарниот празник на Лазар, кој ги отсликува Христовите чудеса.

Прочитај повеќе