Ознака: Mudrost Solomonova

Бога Татко Свој Го нарекува

Оној што мисли неправилно, вака мудрува во себеси: краток и жалосен е нашиот живот – човекот не може да се избави од смртта; никој не познава таков човек, што некого ослободил од пеколот.

Прочитај повеќе
Loading