Tag: Petar Mamonov

Петар Мамонов – Мисли

Направете некому нешто добро, без никаква корист, но тоа нека биде секој ден. Бидете цело време во плус, во позитива. Ќе видите како вашето срце ќе оживее! Може да се живее сосема поинаку.

Прочитај повеќе
Loading