Митрополит Европски г.Пимен – Во подвигот на љубовта не се расне кога пред тебе постилаат цвеќиња и палмови гранчиња

Еве веќе изминува половина од третата недела од постот. Мирен сончев ден. Дел од богослужбите...

Прочитај повеќе