Ознака: sv. Irinej Lionski

Св. Иринеј Лионски

Бог им ја даде на Неговите апостоли моќта на Евангелието, а преку нив и ние ја научивме вистината, односно учењето на Синот Божји.

Прочитај повеќе
Loading