Tag: sv. Kiril Erusalimski

Св. Кирил Ерусалимски

О, чудна и неразбирлива работа! Ние, ниту вистински умревме, ниту вистински бевме закопани, ниту бевме распнати и не воскреснавме, само навидум е нашата предаденост, додекапак, нашето спасение е вистинско.

Прочитај повеќе
Loading