Вистинските сведоштва за Христа

Вистинските сведоштва за Христа се многу. Бог Отецот сведочи со глас од небото за Синот. Сведочи Светиот Дух, Кој слезе врз Него во телесен вид како гулаб (Лука 3, 22).

Прочитај повеќе